Vårkonsert – Världens toner – Biskopsgårdens kyrka

Välkommen på konsert med musik ur olika folks musiktraditioner. Olika instrument och olika röster framför musik med olika teman – allt i en gemenskap och glädje över musiken! Du kommer bl a få höra musik från Estland, Libanon, Makedonien och Ukraina.

I samband med konserten har vi en insamling till Act Svenska kyrkans arbete i Ukraina.
Medverkande är Spelmanslaget Biskopsgårdens toner som grundades hösten 2021 och som sen dess blivit en mötesplats i kyrkan för musiker av olika bakgrunder. De bidrar alla med sina olika melodier och sånger och det här är deras första stora konsert.
Kören KLUSTER grundades 2018 och har sjungit i olika sammanhang sen dess. En höjdpunkt 2021 var kyrkans Jubileumskonsert då vi firade 60 år tillsammans med en stor publik. Kören kommer bjuda på finstämd sång a cappella, frejdiga danslåtar och bjuda in till allsång.
Konserten ges i samband med kyrkans Vårsalong som samma dag öppnar upp kl 15.30. Förutom utställning av lokala konstnärers verk blir det allsång, tipspromenad och något lättare att äta. Vi kommer också inviga vår fina uteplats! Välkommen från 15.30 och avsluta med konserten kl 18.00.

Datum

maj 14 2022
Expired!

Tid

18:00 - 19:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *